W BeComplEAT pracuję od 5 lat.
Specjalizuję się w dietetyce klinicznej i psychodietetyce. Prowadzę pacjentów z zaburzeniami gospodarki hormonalnej (np. problemami z gospodarką cukrową, chorobami tarczycy, PCOS, endometriozą) oraz nieprawidłowościami pracy układu pokarmowego (SIBO, IBS, choroby zapalne jelit). Ukończyłam psychologię na Uniwersytecie Jagiellońskim i psychodietetykę w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej
Fascynuje mnie łączenie wiedzy dietetycznej z psychologiczną, by pomagać jeszcze efektywniej. Część moich podopiecznych to osoby z zaburzeniami odżywiania, z którymi pracuję w duchu psychodietetycznym. Zajmuję się nie tylko żywieniem, ale także motywacją do zmiany nawyków, wykorzystując narzędzia zaczerpnięte z terapii poznawczo – behawioralnej.
Pracując z drugą osobą zawsze staram się dostrzec w niej człowieka i nakreślić plan współpracy tak, by mogła czuć się z nim komfortowo. Wierzę, że takie podejście przynosi długofalowe rezultaty.
Dodatkowo pełnię również funkcję general managera, czyli jestem „prawą ręką” Agnieszki. Pomagam w poszukiwaniu nowych kierunków rozwoju firmy, rekrutacji kolejnych członków zespołu oraz nawiązywaniu współprac z partnerami.
Prywatnie jestem miłośniczką treningu siłowego. Uwielbiam dobrze zjeść, ale nie znoszę spędzać dużo czasu w kuchni, dlatego lubię wyszukiwać nowe, ciekawe miejsca na gastronomicznej mapie Krakowa (i nie tylko). Kocham planować – jeśli tylko mogę zrobić plan czegoś – zawsze go mam. Moim marzeniem jest długa podróż do Korei – ciekawi mnie tamtejsza kultura i obyczaje.